17-04-2013 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 1ήμερη διδακτική εκδρομή του 4ου 12/Θ Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στη Βεργίνα – ΄Αγιος Νικόλαος Νάουσας - ΄Εδεσσα

Ο Διευθυντής του 4ου 12/Θ  Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., για την προγραμματιζόμενη μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Δ΄ τάξης του σχολείου στη Βεργίνα – ΄Αγιος Νικόλαος Νάουσας - ΄Εδεσσα, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 

Προορισμός: Βεργίνα – ΄Αγιος Νικόλαος Νάουσας - ΄Εδεσσα

Ημερομηνία: 23 Μαϊου 2013

Αριθμός συμμετεχόντων μαθητών: 35 έως 41

Αριθμός συνοδών: 3

Κατηγορία καταλύματος: -

Διανυκτερεύσεις: -

Λοιπές υπηρεσίες: α) Τα λεωφορεία (που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας) θα είναι στη διάθεση του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, για την παρακολούθηση προγραμματισμένων εκδηλώσεων και επισκέψεις χώρων, β) παρουσία υπευθύνου του τουριστικού γραφείου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής .

Ασφάλιση: α) Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, β) πρόσθετη ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητών - συνοδών.

 

Για τις παραπάνω υπηρεσίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου σφραγισμένες προσφορές το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα  13-05-2013 και ώρα 12:00.

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θα πρέπει να αναφέρουν το συνολικό κόστος της εκδρομής αλλά και το κόστος ανά μαθητή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η κάθε προσφορά θα συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, λόγω μη

συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς

αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.

 

                                                                                                      Ο Διευθυντής

 

   

                                                                                                Φώτιος Μπαζάκας

Προτάσεις